Vloer&Interieur
Herman
Robin schaap onze vloer gelegd top gedaan. mooie vloer geleverd door gert .dankjewel allemaal
Tamara
Nadat onze aannemer behoorlijk vertraging had opgelopen hadden wij snel een vloer nodig, bij vloereninterieur uitgekomen en wat een toppers! Werkwijze is erg professioneel komen gratis aan huis met grote stalen en dat tegen een eerlijke prijs, een aantal weken na bezoek lag onze nieuwe visgraat vloer en plinten er in! Zodra we bij de bovenverdieping zijn vragen wij ze zeker weer!
Bedankt voor de goede service! -
Hoe beoordeel je Vloer&Interieur?
DVB
Super blij met onze vloer, fijn geholpen met uitzoeken en werd meegedacht, en advies gekregen, wat uiteindelijk precies bij ons paste. Zo fijn om te kunnen zeggen wat je precies wil, en er vakmensen zijn die dan meedenken en precies aanvullen, wat de mogelijkheden zijn, duidelijk passie voor hun product en werk hebben, dank Jean-Paul, super tevreden met eindresultaat, dank ook voor de vakmannen die de vloer gelegd hebben!
Simone
Goede service en goed bereikbaar bij eventuele vragen. Duidelijke communicatie tussen koper, verkoper en leggers. Erg blij met onze nieuwe vloeren in het huis!
Bas
Topservice! Het resultaat is prachtig en precies wat we wilden. Een aanrader voor iedereen die zonder gedoe een nieuwe vloer wil!
Bo
Ik ben zeer tevreden met de service die ik heb ontvangen. Ik werd snel en goed geholpen, en de vloeren zijn van uitstekende kwaliteit. De service was snel en professioneel. Zeker een aanrader!
Cheyenne
Snel geholpen, goede service en vriendelijke en vakkundige mensen. Blij met onze vloer!
Nicole
Top service, na stalen aangevraagd te hebben werden we gebeld voor een advies gesprek op locatie. Dat is echt mega handig je ziet direct alle vloeren in het groot in jou woning en weet direct hoe het eruit ziet en waar je aan toe bent.
Ook het contact was super, en de vloerenleggers waren netjes en optijd!
Kortom, helemaal super! -
A.B
Te weinig letters beschikbaar hier om het hele verhaal te vertellen, maar wel een mooie kleur vloer ondanks dat t niet overal netjes is gelegd en afwerking kon beter. April-2024 gelegd, 3 afspraken voor nodig geweest, communicatie was verschrikkelijk. Excuses waren €100,- korting (zelf om moeten vragen) een bos bloemen die we nooit hebben gezien. Nog steeds niet overal plinten, wel om gevraagd, maar weinig reactie vanuit het bedrijf, dus zijn we nog wel even mee bezig.(Muur in gang zou te beschadigd zijn, maar in de berging was t veel erger en daar gewoon netjes afgewerkt?).
Nooit weer. -
Charlotte Visscher
Fijne service aan huis, waarin ik goed geadviseerd werd over de verschillende mogelijkheden. We hebben onze vloer uitgezocht, welke al heel snel gelegd kon worden. Het eindresultaat is echt heel erg mooi geworden!
Sanae
Super tevreden met mijn vloer. Het ging heel soepel. Eerst een advies gesprek en vloer uitgezocht. Het leggen ging ook vlot en professioneel! Zeker een aanrader!
Chris
Goede service, meedenkend en korte lijnen!
Lise
Wat een wereldbedrijf! Na een offerte snel een advies gesprek bij ons aan huis met alle grote kleurstalen, waar zie je dit nog wat een service! We zijn ontzettend blij met onze PVC marino eiken visgraat, ontzettend bedankt! 🤩
Daisy
We hadden op korte termijn een vloer nodig ✅️
Prijs kwaliteit: ✅️
Service toen we een kleine aanpassing wensten zonder problemen er werd meteen aan ons verzoek voldaan.
We hebben al zoveel complimenten gehad en iedere keer als ik beneden kom en naar de vloer kijk dan denk ik wow wat een plaatje 🤩🥰
Ik zou vloer en intereur zeker aanraden bij derden! -
Jasper
Geweldige service en geweldig resultaat!
Hand Reints
Ik ben blij dat ik jullie deze opdracht heb gegeven om de vloer te leggen. Vanaf het begin voelde het goed. De persoonlijke contacten waren zeer prettig! Jullie zijn een heel fijn bedrijf! Vanaf het egaliseren tot aan het leggen van de vloer was het heel top! Heel deskundig, zowel de jongeman die de vloer heeft geegaliseerd tot aan de vloeren legger. Hans moet ik wel een pluim geven, want hij heeft een fantastisch werk afgeleverd! Ik ben super te vreden met het eind resultaat. Ik zal zeker jullie aanraden als iemand een vloer wil laten leggen en dan met name pvc laminaat!
Groeten van een tevreden klant😀 -
Tristan
Wij zijn ontzettend tevreden met de het eindresultaat! Voordat onze pvc-vloer geplaatst werd zijn ze twee keer langs geweest om ons de verschillende vloeren te laten zien en te helpen bij het maken van de beste keuze. Daarnaast waren ze erg flexibel qua planning, wat voor ons heel prettig was. Toen onze muur nog te nat bleek om de plinten te plaatsen, kwamen ze zonder extra kosten op een later moment terug om deze alsnog te monteren. Erg fijne communicatie en een prachtig resultaat – we raden het zeker aan!
Jet
We hebben snel een afspraak kunnen plannen om alles geheel vrijblijvend in te laten meten en een offerte te laten maken. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ook zeker niet de duurste!
Na akkoord hadden we binnen 3 weken de vloer geëgaliseerd en de PVC plakvloer er al in liggen. Gert reageert erg snel op alle vragen en berichten die je stuurt, erg goede service!
Enige minpunten zijn wel dat de stoffeerder(s) niet tot last-minute pas contact met je opnemen om te vertellen hoe laat ze komen. De dagen dat ze langskomen hadden wij van Gert al ontvangen.
Ook nemen ze al het afval niet mee. Het is jammer dat dit vooraf niet duidelijk was. -
Paul
Vanaf het eerste telefoontje tot realisatie is dit een top bedrijf! Ze komen gratis aan huis met alle kleuren en verschillende vloeren om alles op te meten en te bekijken wat een service waar zie je dit nog? Ook de werkwijze is heel fijn, korte lijntjes en zelfs in weekend wordt er opgenomen, de stoffeerders zijn ook netjes en werken snel zodra de trappen aan de beurt zijn weten wij ze te vinden.
ontzettend bedankt heren & Damens van vloereninterieur! -
Rachid
Geweldig service zeer tevreden over de werkzaamheid een mooi straks pvc vloer
Netjes afgewerkt ik zou iedereen deze bedrijf aanraden. Top