Grote collectie vloeren en veel keuze aan huis. Prettig om een vloer te kiezen in je eigen woonomgeving. Goed contact en komt afspraken na. Medewerkers die hun vak verstaan. Wij genieten van onze nieuwe vloer en kijken terug op een prettige samenwerking. Een aanrader !
Lid van WebwinkelKeur sinds 2022
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Impartially managed by WebwinkelKeur. Read our policy and terms.
- Jan
- Tom Remy
Erg tevreden met Vloer& interieur, de communicatie met Michael was top en heeft de vloer er kneiterstrak en snel ingelegd. Verder goede afterservice ook. Aanrader!
Hoe zou je Vloer & Interieur beoordelen?
- Jodieke
Voor de tweede keer een vloer laten leggen en wederom is alles goed gegaan! Goede communicatie en de stoffeerder heeft de vloer ontzettend mooi gelegd. Echt een aanrader!
- Lisa
Sympathieke ondernemers die met je meedenken, snel schakelen en mooi werk afleveren. Heel blij met het eindresultaat, dankjewel!
- Sander
Scherpe prijs maar bovenal een goede service. Vragen werden vooraf goed beantwoord en ook het leggen van de vloer is volgens verwachting verlopen. Ik heb vloer & interieur aangeraden aan een bekende (en deze is o.b.v. het vrijblijvende adviesgesprek ook erg enthousiast).
- Ivo
Waar kun je het beste een nieuwe vloer uitzoeken?? Thuis!! En dat is precies waar Gert ons mee heeft geholpen. We zijn super tevreden over het hele proces en eindresultaat. Dank Gert! En dank Jan voor het plaatsen vd vloer en de traprenovatie.