Teleurstellende ervaring, de PVC-vloer staat op meerdere plekken bol, ondanks dat de egaline door hen zelf is aangebracht. Dit had voorkomen moeten worden bij professioneel werk. Contact met het bedrijf over oplossing verloopt moeizaam. Let op: een vakman hoort de vloer vakkundig te leggen en de ondergrond geschikt te maken, maar dat is hier niet gebeurd.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Regelmatige monitoring
Duidelijke voorwaarden
Klachtenbeheer
Echte ondernemer
Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.
- M
- Rogier Westenberg
De communicatie met dit bedrijf verliep erg fijn. Ze denken goed mee en komen aan huis met proefstukken. Zodat je met inval licht goed kunt kijken wat het mooiste staat. Er word goed mee gedacht. En het resultaat is zeer netjes. Ze hebben ook de voegmortel voor de vloerverwarming gleuven verzorgd. Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.
Hoe zou je Vloeruniq.nl (voorheen VloerXL.nl) beoordelen?
- Wendy Nijland
Vloeruniq.nl heeft bij ons een prachtige pvc vloer in visgraat gelegd in de woonkamer met open keuken. Topbedrijf met vriendelijke medewerkers en een snelle service. Voor wie nog een nieuwe vloer zoekt, is dit bedrijf zeker een aanrader!
- Anouk van Altena
Mooie vloeren, fijne en snelle communicatie en denken met je mee.
- C. Estévez
De vloer kon op héle korte termijn gelegd worden. Het contact was altijd snel en vriendelijk. Alle afspraken werden nagekomen en het eindresultaat is fantastisch! Kortom, ik ben een zeer tevreden klant.
- Fam. Eijck
Geweldige service, goede en snelle communicatie. Advies aan huis was zeer prettig en toen wij later twijfelden over onze keuze, zijn we naar de zaak gegaan om daar nog eens uitgebreid te kunnen kijken. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee. En nu genieten wij, na jaren een eiken houten vloer te hebben gehad (met al het werk/onderhoud dat daarbij komt kijken) van een prachtige pvc vloer in een, niet van echt te onderscheiden, mooie houtlook. Wij kunnen VloerXL van harte aanbevelen.