Voldt
Voldt is dé specialist in laadkabels in Nederland.
Als familiebedrijf zijn wij al ruim 100 jaar actief in elektra in de automotive sector.
Met deze webshop zijn wij een one-stop-shop van laadkabels voor de elektrische auto.

Wij leveren uit eigen voorraad EV Laadkabels aan zowel particulieren als bedrijven. Deze versturen wij binnen 24 uur.

Onze voorraad biedt toegang tot alles op gebied van het laden van elektrische auto’s. Voldt denkt mee, vanuit kwaliteit, service en ervaring. Want wat wij doen, doen we al generaties lang. Met één duidelijk doel: namelijk de automotive branche in beweging houden. Wat kunnen we voor jou betekenen?
De zekerheden van https://www.voldt.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.