Voordeelkussens

Voordeelkussens

Maatkussens voor iedere bank, stoel, barkruk, boot en caravan in meer dan 100 verschillende kleuren. Ontwerp je kussens makkelijk en snel op voordeelkussens.nl
De zekerheden van https://www.voordeelkussens.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

En daar was de verhuizing in 2020 naar De Lier! We gaan er alles uit halen wat erin zit. Onze splinternieuwe showroom helemaal ingericht door het Voordeelkussens team. Nieuwe trends volgen, nieuwe kussen vormen, en vooral heel veel mensen laten zitten of liggen op onze Voordeelkussens ;-) Geen enkele speedboot, kano of schuit is te gek voor ons. Daktenten, camperbusjes of met de caravan weg. Het is helemaal hip! Vakantie in je eigen tuin met heerlijke kussens.. Dat klinkt als muziek in je oren toch?!


Bekijk Manifest