Vorestic
Vorestic is een vooraanstaand merk op het gebied van producten voor aquaria en aquascaping.
Wij staan bekend om de uitstekende kwaliteit van gereedschappen zoals de roestvaste scharen en pincetten. Veel gebruikte toepassingen hiervoor zijn aquaria, aquascaping, terrariums, vivariums, paludariums. Vanwege onze jarenlange kennis en uitgebreide leveranciersnetwerk in de aquaristiek leveren wij u een goede kwaliteit. Alle producten van Vorestic voldoen dan ook aan de laatste normeringen en regelgeving. Elk jaar breiden wij ons assortiment uit om aan de wens van de consument te voldoen. Dit doen wij deels met producten die in eigen beheer worden ontwikkeld. Iets waar we trots op zijn. Mocht u vragen, opmerkingen of anderszins hebben neem dan vooral contact met ons op.
De zekerheden van https://www.vorestic.com
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.