Vorm & Leegte

Vorm & Leegte

Vorm & Leegte is een eigentijdse kunstshop en lijstenmakerij, gespecialiseerd in hoogwaardige kunstdrukken. De collectie biedt werken van de oude meesters, hedendaags moderne kunst en eigentijds klassiek. Alles wordt met aandacht en liefde opgespannen en ingelijst in eigen lijstenmakerij.
kunst lijstenmakerij
De zekerheden van https://vorm-en-leegte.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

De missie van het Giclée Atelier is heel helder: elk kunstwerk laten stralen zoals het bedoeld is!

Liefde voor kunst is altijd in mijn leven aanwezig geweest en sinds ik giclée-inlijstwerk voor een kunstwinkel in Groningen verzorg, is mijn enthousiasme voor dit ambacht alleen maar gegroeid.
Het heeft geresulteerd in de oprichting van het Giclée Atelier, alwaar ik giclées van verschillende kunstenaars inlijst, opspan en verkoop. De liefde voor het vak, aandacht en oog voor detail zijn hierin kernwaarden. Het cirkeltje is rond als de klant straks blij en tevreden is als het kunstwerk aan de muur hangt. Dan ben ik ook blij!

- Emilia


Bekijk Manifest