Votira.nl

Votira.nl

VOTIRA LIFESTYLE & WONEN Persoonlijke stijl betaalbaar gemaakt. Sinds 2015 is ons doel en visie op woongebied simpel: het ontwerpen en maken van betaalbare, flexibele en plezierige woonproducten voor kleine ruimtes door heel Europa. En dit allemaal voor een zacht prijsje die betaalbaar is voor ieder wat wils. Deze principes zijn de leidraad bij het creëren van blijvende indrukken die vreugde en persoonlijkheid naar voren brengen in verschillende huizen.
De zekerheden van https://www.votira.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest