Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Wafwaf.nl heeft 17 4 ster reviews 17
Wafwaf.nl heeft 4 3 ster reviews 4
Wafwaf.nl heeft 2 2 ster reviews 2
Wafwaf.nl heeft 8 1 ster reviews 8

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Celina Mirau

Nice bed! But it’s way darker than on the pictures. I just didn’t expect that. It looks more bright beige white in the pics but it’s really a darker taupe. Just to keep in mind. Otherwise really nice bed.

2. Veerle

Kwalitatieve producten, makkelijk en vlot bestellen, correcte communicatie en opvolging. Correcte levering.

3. Hoe zou je Wafwaf.nl beoordelen?

4. I. Claassen

Bestelling was moeilijk te volgen

5. Aprofim bv

6. Aika

Een draagtas besteld. Bij de foto's staat een lijstje met hondenrassen en de bijbehorende maat. Wij de geadviseerde maat besteld maar toch bleek dat deze tas echt te klein is. Dus let op, geadviseerde maten kloppen niet! Retourzending aangemeld en pas dan krijg je te horen dat je het retourproduct op eigen kosten naar Denemarken moet sturen ondanks dat op de website bij de bedrijsgegevens een Nederlands adres staat. Op eigen kosten wordt gecommuniceerd maar dat het naar het buitenland moet niet. Nu is pakket meer dan een week onderweg en is nog niet afgeleverd. Slechte communicatie van WafWaf

7. Loes

Op 10 okt bestelling gedaan, na 2x zelf mailen kreeg ik op 16 okt reactie dat het bed toch niet op voorraad was (website was niet bijgewerkt). Na mailcontact direct het bedrag teruggestort gekregen. Verbeterpunt zit echt in de klantenservice, mensen willen graag op de hoogte gehouden worden wanneer de bestelling geleverd wordt of niet.