WakeboardOnline

WakeboardOnline

Nederlands grootste wakeboard- en watersportwebshop met o.a. de merken Ronix, Liquid Force, Jobe, CWB, Hyperlite en Mystic
De zekerheden van https://www.wakeboardonline.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2014

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ik ben Gerrit de Graaf en samen met met mijn vrouw Elise run ik de webshop van WakeboardOnline. Ik ben in 2005 begonnen met wakeboarden, in eerste instantie achter de boot, maar later achter de kabelbaan. Sinds ik in aanraking kwam met wakeboarden heb ik altijd een passie gehad voor de sport en ben vanuit die instelling de website www.wakeboardblog.nl begonnen, die nu onderdeel is van deze shop. Toen ik in 2011 de aanbieding kreeg om de bestaande webshop www.wakeboardonline.nl over te nemen heb ik niet lang getwijfeld en sinds 1 januari 2012 is dat een feit geworden.


Bekijk Manifest