WallCatcher
Bekijk alle reviews en keurmerken van WallCatcher en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
De zekerheden van https://www.wallcatcher.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

WallCatcher biedt hoogwaardig kwaliteit voor de beste prijs. De verzending binnen Nederland, België en Duitsland is altijd gratis. Wij geven graag advies zodat de klant de juiste keuze maakt. Dus mochten er vragen zijn over afmetingen, de materialen, op welk materiaal de gekozen afbeelding het mooiste uitkomt of zijn er hele andere vragen? Wij helpen de klant graag op een eerlijke manier verder. Wij streven voor al onze producten en de service die wij hierbij aanbieden naar perfectie


Bekijk Manifest