Water-It
Water-It
Heeft U ook wel eens iets met planten willen doen, net als oma vroeger maar geen tijd heeft voor planten, maar ze wel graag in huis of kantoor heeft om de boel op te fleuren
Maar in tegenstelling tot bij oma het water geven er wel een bij inschiet?

Dan ben U bij ons aan het juiste adres

Kortom voor mensen die planten leuk vinden, maar wel van makkelijk houden! Water-it biedt u allerlei leuke producten aan die u helpen om een mooi, helder en gezellige plaats te creëren.
Vaak raken we geïnspireerd op pinterest, instagram of in leuke bladen maar is het houden van planten een hele uitdaging! Water-it biedt u een eenvoudig product aan , de WaterWick Clickstick .
Bij Water-it vind u de Waterwick Clickstick en nog veel andere producten die u helpen uw planten te laten bloeien en stralen ! Creatieve en inspirerende oplossingen voor leuke planten , handige planten of zelfs lekkere kruiden. U kunt bij ons terecht voor Grow Your Own & Lifestyle.
De zekerheden van https://www.water-it.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.