Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Watispilling.nl heeft 6 4 ster reviews 6
Watispilling.nl heeft 1 3 ster reviews 1
Watispilling.nl heeft 2 2 ster reviews 2
Watispilling.nl heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Giel

Bestel hier niet! Ik had een deluxe tondeuse besteld via de website en een orderbevestiging ontvangen. Na 2 weken geen product. Na 2x telefonisch contact met Urban Sofa werd het product opgestuurd, alsof de e-mails niet meer worden bekeken. Een deluxe tondeuse ontvangen, werkte niet. Volgens de gebruiksaanwijzing zouden er 3V AA batterijen in moeten. 3V is bijzonder, toch maar voor 10 euro batterijen besteld via een andere site. Ook met deze batterijen werkte de tondeuse niet. Ik heb de tondeuse teruggebracht naar Urban Sofa. De medewerker heeft een andere tondeuse uit het magazijn gehaald, deze tondeuse had een niet goed sluitend kapje. Opnieuw werd er een andere tondeuse gehaald, met weer een los zittend kapje. Ik had er toen geen vertrouwen meer in, dus ik heb het product achtergelaten. Het geld zou worden teruggestort. Na 2 weken, geen geld. Na contact via de e-mail werd mij verzocht een formulier voor teruggave in te vullen. Het geld heb ik uiteindelijk ontvangen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Als watispilling.nl geen producten meer wil verkopen kan de site beter offline worden gehaald.

2. C

Product wordt verstuurd via DSL. Na niet thuis de aflevering veranderd naar afhaalpunt. Daar is het nooit aangekomen. DSL fout. Contact gaat via de verkoper zijnde WoontrentsXL. 2e versturen direct naar afhaalpunt. Nooit track and trace of bericht dat ik het af kon halen. Weer niet gelukt. 3e versturing naar ander afhaalpunt met hetzelfde resultaat. Weer geen track and trace en geen bericht. Nu krijg ik mijn geld terug maar daarmee heb ik niet wat ik had gekocht. Een keer door DSL en de andere 2 keren door fouten van de verkoper. Kan niks zeggen over het product want ik heb het nooit ontvangen.

3. Hoe zou je Watispilling.nl beoordelen?

4. Caroline

op 31/8 een bestelling geplaatst en op heden nog steeds niets ontvangen... Ik kreeg ook geen antwoord op mijn mail en op het ingevulde contactformulier... Toen ik bestelde zou het product binnen de 2 werldagen geleverd worden, maar na 2 weken dus nog steeds niets ontvangen en de mensen van watispilling zijn blijkbaar niet meer bereikbaar.

5. Judith B

Snelle service en een goed apparaat!

6. Gracia Bouwstra

Betrouwbaar, correcte levering.

7. l.Riemersma

Snelle levering en goed product En ook nog 10 euro goedkoper als ? elders.