Wax Discounter
De goedkoopste en beste winkel voor al uw hars - en wax producten. Wij verkopen warme en harde hars, filmwax, harspatronen, harsblikken, harsverwarmers en verzorgingsproducten. Exclusieve importeur van Italwax voor de Benelux.
De zekerheden van https://www.waxdiscounter.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wax Discounter | Webshop voor perfect zelf Harsen en Waxen
Zelf thuis harsen en waxen met professionele hars en wax producten. Harsapparaten, Harspatronen, Wax & Harsverwarmers. Alles voor perfect ontharen. De beste en goedkoopste aanbieder van hars en wax in Europa.

Wax Discounter is een webshop van Maxx Wellness BV te Zwanenburg. Sinds 2007 is ons enthousiaste team wereldwijd voortdurend op zoek naar producten die ons haastige leven ontspannende, aangename, kortom weldadige momenten kunnen bezorgen.


Bekijk Manifest