Waysun
WAYSUN is hét zelfbruinersmerk met een Nederlands tintje.

Dankzij het zorgvuldig samengestelde assortiment dragen wij bij aan een zomerse teint voor alle huidtypes. Ook voor het onderhouden van de teint en verzorging van de huid ben je bij ons aan het juiste adres. De vier elementen gezondheid, huid, dieren en planeet staan bij WAYSUN hoog in het vaandel. Onze producten zijn dan ook gebaseerd op 100% natuurlijke DHA en zijn vrij van parabenen en sulfaten. Daarnaast zijn alle producten vegan friendly en niet getest op dieren. WAYSUN zorgt met haar zelfbruiners voor een gezond en natuurlijk alternatief voor een zomerse en stralende teint, het hele jaar door!
De zekerheden van https://www.waysun.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest