WeAreTables

WeAreTables

Ontdek WeAreTables: jouw one-stop-shop voor hoogwaardige meubels & accessoires. Van tijdloze eettafels tot moderne verlichting, wij transformeren jouw huis in een stijlvolle oase. Snelle levering & topklantenservice gegarandeerd! 🏡💫 #Meubels #Accessoires #WeAreTables
De zekerheden van https://wearetables.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

MIJN VERHAAL
"In 2022 begon mijn reis als Lars, een gedreven 21-jarige student met een passie voor meubels en design. Deze vonk groeide snel uit tot WeAreTables, waar we met toewijding, vakmanschap en aandacht voor detail hoogwaardige tafels en stoelen creëren. Ons doel is tijdloze elegantie toegankelijk te maken. Bij WeAreTables vieren we de kunst van samenkomen, en streven ernaar jouw eetkamer te transformeren tot een plek van warmte en gedeelde momenten. Welkom in ons verhaal, waar mijn passie en design samenkomen om jouw huiselijk geluk te omarmen."


Bekijk Manifest