WebwinkelKeur.nl

WebwinkelKeur.nl

Dit is het voorbeeldprofiel van WebwinkelKeur, gegevens als identiteit en reviews zijn echt, echter kunnen wij natuurlijk niet bij ons zelf aangesloten zijn. Dit profiel dient dan ook primair ter illustratie van de mogelijkheden.
Software, SAAS, Ecommerce
De zekerheden van https://www.webwinkelkeur.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij, Marcel & Daan, hebben een passie voor ondernemen. Met WebwinkelKeur willen we goed ondernemerschap belonen, dat doen we door (webshop)prestaties inzichtelijk te maken middels badges & reviews. Net als onze leden willen we eerlijk en ethisch ondernemen.

Wij, Marcel & Daan, onderschrijven het manifest voor goed ondernemerschap. Jij ook?


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.