WebwinkelKeur.nl

WebwinkelKeur.nl

Dit is het voorbeeldprofiel van WebwinkelKeur, gegevens als identiteit en reviews zijn echt, echter kunnen wij natuurlijk niet bij ons zelf aangesloten zijn. Dit profiel dient dan ook primair ter illustratie van de mogelijkheden.
Software, SAAS, Ecommerce
De zekerheden van https://www.webwinkelkeur.nl
Manifest ondertekend en verhaal gedeeld.

Hart voor de zaak

Manifest ondertekend en verhaal gedeeld.

We vinden het bij WebwinkelKeur belangrijk dat je jouw klanten laat zien wie je bent en waar je voor staat. Eerlijk ondernemen en samen de e-commerce mooier maken is ons doel. Wij hopen dat deze badge onze leden in staat stelt iets meer van zichzelf te delen met de buitenwereld en zo op te vallen bij hun bezoekers. Geen cijfers maar echte mensen!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2011

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zei kunnen een juridische uitspraak bieden.