Welkom op de webshop van Fensilo!

Welkom op de webshop van Fensilo!

Waar je ook zoekt, wij hebben de allermooiste hydrofiele doeken, flanellen luiers, verschoonmatjes al voor je verzameld. ​ Al onze producten zijn gemaakt van heerlijke zachte materialen, zijn altijd voorzien van vrolijke prints, van de beste kwaliteit en tegen de scherpste prijzen.

U heeft keuze uit een zeer ruim assortiment van hydrofiel luiers wat wij iedere dag weer vergroten voor u!

Al onze producten zijn getest en voldoen aan alle strikte Europese veiligheidsnormen.

Leuk dat u onze site bezoekt. Veel plezier met shoppen!
De zekerheden van https://www.fensilo.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.