Wellgel London NL

Wellgel London NL

WellgelLondon is een alles in een diervriendelijk gel nagel systeem. Een aparte base of top coat is hierbij niet nodig, alles wat je nodig hebt zit in een flesje. Dit maakt het aanbrengen sneller en gemakkelijker. Wellgel is gemaakt van een alcohol oplosmiddelvrij systeem, waardoor dit geschikt is voor vrouwen die in verwachting zijn. Wellgel gebruikt keratine om de natuurlijke nagel te verbinden en te voeden, zonder hierbij schade te veroorzaken of irritatie aan de huid. We hebben veel aandacht besteed aan het ontwikkelen van dit snellere, veiligere en diervriendelijke systeem om de werkomgeving en het verzorgen van je nagels voorop te stellen bij ons onderzoek.
De zekerheden van https://wellgellondon.nl
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.