Weltronic
Sinds 2005 zijn wij uw adres voor het leveren van optische en akoestische veiligheidssignalering, striping, zoeklampen, werkverlichting, stop matrix borden en aanverwanten.

Weltronic Signalering is, sinds 2005, officieel importeur voor Nederland van Juluen producten. Producten van Juluen staan garant voor goede kwaliteit, een modern design, veelzijdigheid en innoviteit.

Naast dit importeurschap zijn ook bekende merken als Ideatec voertuigbeheersystemen, Ollson led verlichting en ons eigen private label onderdeel van ons portfolio.

Wij adviseren onze klanten op het gebied van verschillende signaalproducten uit ons portfolio met als doel de veiligheid te garanderen voor de eindgebruiker. Onze voornaamste klanten zijn de schakel naar de eindgebruiker zoals; bedrijfswageninrichters, carrosseriebouwers, bedrijfswagen- auto dealers en handelsondernemingen.

Ons bedrijf is gevestigd in Westervoort (tussen Arnhem en Duiven.) U bent van harte welkom om kennis te maken met onze producten en diensten.

De zekerheden van https://www.weltronic.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest