Weltronic
Weltronic Signalering is, sinds 2005, officieel importeur voor Nederland van Juluen producten. Producten van Juluen staan garant voor goede kwaliteit, een modern design, veelzijdigheid en innoviteit.
Naast dit importeurschap zijn ook bekende merken als Ideatec voertuigbeheersystemen, Ollson led verlichting en ons eigen private label onderdeel van ons portfolio.
Wij adviseren onze klanten op het gebied van verschillende signaalproducten uit ons portfolio met als doel de veiligheid te garanderen voor de eindgebruiker. Onze voornaamste klanten zijn de schakel naar de eindgebruiker zoals; bedrijfswageninrichters, carrosseriebouwers, bedrijfswagen- auto dealers en handelsondernemingen.
Ons bedrijf is gevestigd in Westervoort (tussen Arnhem en Duiven.) U bent van harte welkom om kennis te maken met onze producten en diensten.
Rene
was snel geleverd
Ronald Duijn
5 dsgen moeten wachten op de bestelling gewoon slecht
Antwoord van WeltronicGoedemorgen Ronald,
Vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over onze levertijd. Vijf dagen klinkt inderdaad erg lang. Toch denk ik dat het weinig anders had kunnen gaan.
We hebben je bestelling vrijdagmiddag pas om 16.00 uur binnengekregen. DHL wat toen al net weg. Daarna volgde het Pinksterweekend waarin we allemaal van drie heerlijke vrije dagen hebben genoten. Dinsdagochtend zijn we direct voor je aan de slag gegaan en is je bestelling ingepakt en aangeboden aan DHL.
Nogmaals, jammer dat we niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We zullen blijven werken aan snelle leveringen en goede service!
Groetjes, Alfred -
Hoe beoordeel je Weltronic?
Pjc Kanters
Voldoet aan alle criteria
Corne Rijkers
Super snel geleverd
wiljan wijnbergen
Super bedrijf mooi product en snelle levering
Bart Jan Kelter
Vlot geleverd
Michael Theelen
Altijd goede service en snel verzonden!
Sander Gerritsen
Werkt goe
Antwoord van WeltronicHi Sander, bedankt voor je 4 sterren beoordeling. De volgende keer gaan we voor de 5 sterren ervaring! Groeten, Mark
Alex Velda
Artikelen op de website zijn niet leverbaar. Hadden nooit op de site moeten staan volgens het bedrijf. Gekke is dat het nog steeds te bestellen is…. Ook de afmelding en annulering wordt maar niet geregeld zodat de betaling openstaand blijft.
Antwoord van WeltronicGoedemorgen Alex, Dit verdient inderdaad niet de schoonheidsprijs. Door een fout in de koppeling tussen de webshop en ons voorraadsysteem bleef het artikel helaas online voorradig. Inmiddels is dit nu wel aangepast.
Met betrekking tot de betaling, deze is vandaag afgehandeld via Klarna.
Excuses voor het rommelige verloop van je bestelling! Met vriendelijke groeten, Mark
Gertjan
Heel fijn bedrijf en ook mooie kwaliteit. Een echte aanrader!
Antwoord van WeltronicHi Gertjan, Bedankt voor je mooie woorden! Groeten, Mark
Nick Reefman
Fijne strips makkelijk monteerbaar
Peter
Werd verzonden door dpd werd zogezegd afgeleverd maar nooit iets ontvangen na aandringen hebben ze een klachten formulier ingediend bij dpd maar daarna nooit nog iets gehoord voor hen is het geld binnen en klaar we hebben de eerste bestelling als test gedaan maar nu bestellen we al onde verlichting bij een betrouwbare leverancier kan altijd iets mis gaan maar denken ik heb men geld en klaar dat is voor ons geen basis voor een lange termijn samenwerking dus kan deze firma zeker afraden als er iets mis zou lopen met de verzending
Antwoord van WeltronicBeste Peter,
Bedankt voor de genomen moeite om de review te schrijven. Spijtig dat uw ervaring bij ons negatief is.
We hebben uw zending direct verzonden helaas had u een verkeerd huisnummer ingevoerd waardoor het pakket retour is gekomen. Kan gebeuren, we hebben het pakket na contact met u nogmaals verzonden. Helaas was u niet thuis en heeft u ook niet aangegeven waar het pakket afgeleverd kon worden. Hiervoor heeft u meerdere mails ontvangen van DPD. Wederom is het pakket na 14 dagen daarom retour gekomen naar ons.
We kunnen het niet mooier maken dan het is. Daarbij hebben wij vanuit service oogpunt alle kosten op ons genomen. Let er wel op dat bij deze casus ons ongeveer voor 80,- aan verzendkosten is doorbelast omdat wij ook de rekening krijgen voor het retour zenden van het product. Daar doen we dan niet zo moeilijk over omdat dit zeer zelden voorkomt.
Fijn om te horen dat u inmiddels wel bent voorzien van de gewenste producten, spijtig dat dit ons niet is gelukt.
Groeten Mark
Weijnand Veldhuizen
snel geleverd product zoals omschreven
Antwoord van WeltronicSuperbedankt voor je review! We blijven ons best doen om je ook de volgende keer weer blij te maken! Groeten, Mark
kevin van dijck
Duidelijke webshop met de juiste omschrijvingen en bij vragen, telefonisch makkelijk bereikbaar en deftig advies.
Antwoord van WeltronicBedankt voor je lovende woorden! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent. Als we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Groeten, Tijmen
Johan Dijk
Snelle leveringAntwoord van WeltronicBeste Johan, bedankt voor je 5 sterren review!
Walter Langendoen
Geweldige service. Vragen snel en duidelijk beantwoord en zo was ook de levering, snel en goed verpakt. Klasse.
Antwoord van WeltronicBedankt voor je review en de mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent, want dat is waar we het allemaal voor doen. Hopelijk tot snel! Groeten, Mark
Gertjan Veneman
Super fijne mensen die mensgericht werken. Goede kwaliteit en uitstekende service. Mocht er iets niet kloppen of zijn er problemen dan denken zij graag mee om het z.s.m. op te lossen.
Antwoord van WeltronicHi Gertjan, bedankt voor deze lovende review! Groeten, Mark
Pjc Kanters
Goede ledlamp voldoet prima aan mijn wensen
Antwoord van WeltronicBedankt voor je review, veel plezier met de mooie OLLSON Schijnwerperbalk! Groeten, Tijmen
Eric
Mooie verlichting set
Antwoord van WeltronicBeste Eric, bedankt voor je review en veel plezier met je aankoop!
Wim van Overdijk
Prima