Wenzlifestyle

Wenzlifestyle

Webwinkel met woonaccessoires, kleding en kado. Kortom alles waar je blij van wordt.
Wij verkopen de volgende toffe merken, hkliving, ladyday, deluxehomeart, myjewellery, homesociety. Voor de leukste kadootjes kun je bij ons terecht.
De zekerheden van https://wenzlifestyle.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Als klein meisje droomde ik al van een eigen winkel. Het liefst een snoepjeswinkel, dat leek mij geweldig. Daarom de Detailhandel school gedaan, mijn middenstand braaf gehaald. En uiteindelijk na wat omzwervingen in 2017 mijn eigen snoepjes winkel WenZ geopend. Het is geen snoepjeswinkel geworden maar een winkel met alles waar ik en ook mijn klanten blij van worden. Woonaccessoires, kadootjes, servies, kleding en nog veel meer.
In 2022 is de webshop, wenzlifestyle.nl de lucht in gegaan.
Tegenwoordig draai ik de winkel en webshop niet meer alleen maar samen met mijn man en 4 medewerkers. Van harte welkom in onze webshop of winkel in Hattem.


Bekijk Manifest