Werkschoenwereld.nl
Niek
Communicatie via de mail en telefoon was duidelijk. Uiteindelijk goed geholpen!
Frank Woerdekom
Niet normaal hoe lang het duurt voordat je schoenen krijgt die bij bestelling staan omschreven als voorraad. Probeer je contact op te nemen hebben ze pauze of zijn niet bereikbaar. Wel constant mail krijgen van de levering maar elke keer weer uitgesteld. Uiteindelijk wel de juiste schoenen gekregen.
Hoe beoordeel je Werkschoenwereld.nl?
Tolga
12345
hb
Kreeg verkeerde maat binnen en heb gemaild maar geen reactie ontvangen mbt nieuwe levering. Alleen hoe het teruggestuurd moest worden. Tot op heden nog niets weer ontvangen.
Bas
Goede prijs, snelle levering!
Theo van der Linden
zeer betrouwbaar. snelle service en kwamen zelfs de bestelling langsbrengen (zijn gevestigd in een dorp naast de onze)
Marco
scherpe prijzen niet binnen een dag geleverd maar gewoon optijd bestellen is het geen probleem verder goede zaak
MJ Bustraan
Verzendadres aangepast waarbij plaatsnaam is blijven staan en schoenen retour zijn gegaan .
5,40,- extra moeten betalen voor schoen geleverd te krijgen .
Wat is het verschil als schoenen ( gratis ) retour gestuurd kunnen worden als bv de maat niet goed is en je de juiste maat opnieuw besteld ?? -
Eric van reenen
Super kwaliteit, goede service, snelle bezorging. Mijn volgende schoenen koop ik weer hier!
Mart Kok
Dacht bij 2 "producten" een gratis paar sokken te krijgen, helaas blijkt ledervet geen product te zijn maar een accessoire, dus tellen alleen de werkschoenen ..... voor de rest prima, maar een beetje jammer
Saisa
klantonvriendelijke communicatie, geen track trace pas na vraag waar pakketje bleef. geen vriendelijke correspondentie. Hier bestel ik niet meer.
KOEN
snelle levering
Agnes den Toom
Top!!
Roland Heck
Mooie prijzen en goeie schoenen
Jeroen
Goede werkschoenen! Bezorging waardeloos, komen belofte niet na wat betreft afgesproken leverdatum.
Bijna een week ipv twee dagen, dat doen andere webwinkels beter!!
Gerrit willem Buren
Top snel geleverd
Marcin Skoczylas
Ik was bijna de verkeerde schoenen aan het bestellen, maar dankzij de aandacht en professionele klantenservice is alles goed gekomen. Ik wil vooral Marian bedanken voor de tijd die zij vanmorgen aan mij heeft besteed. Geweldige service!
Mark
Wel netjes gelijk betaald, maar alleen maar mailtjes voor beoordelingen ontvangen, geen laarzen.
Ger Matthee
Goede service! Maat te groot en snel omgeruild naar een maat kleiner!
H
Super tevreden maat was niet voorradig maar wel binnen week geleverd heel blij mee