Wetronic
Met onze ruime winkel van 200m²+ bieden wij heel veel modelbouw plezier.
Naast vrachtwagens hebben we ook een uitgebreid assortiment met Traxxas, HPI, Tamiya, Futaba, Graupner, ARRMA en nog veel meer.
Kijkt u eens rustig rond in onze webshop of kom eens langs bij ons in de winkel. Uiteraard hebben wij de koffie al voor u klaar staan.
Frank Bieze
Snelle levering en makkelijk onderdelen op nummer te vinden.
Dhr. Deen
Hier vond ik micro boortjes in vele maten, en nette prijzen, precies waar ik naar op zoek was. Gewoon een NL webshop, met fysieke winkel, en een heel uitgebreid assortiment. Mijn bestelling werd snel geleverd, alles keurig voor elkaar. Ik ben erg tevreden. Top!
Hoe beoordeel je Wetronic?
N.A. Mannes
Heel snelle levering vandaag besteld de volgende dag in huis top hoor.
Jan Tronica
Volgens een officiële traxxas leverancier was getinte ramen voor een TRX4M Bronco niet los leverbaar. Moest dan een boddy met getinte ramen kopen ????
Wetronic had het wel en nog op voorraad ook.
Is notabene nog een bestaand Traxxas artikel ook.
Mark tijsma
Snel geleverd met keurig met de gevraagde stekkers
Frans Kragten
Men dacht heel graag mee, maar de 'bouwdeskundigheid' van de winkelmedewerkers kan beter. Men verkocht onderdelen die niet pasten, het advies om twee servo's anders te plaatsen bleek bij het model gewoon niet te kunnen.
Antwoord van WetronicBeste Frans,
Het was prima mogelijk het vergt echter alleen wat aanpassingen in het model waar geen standaard onderdelen voor verkrijgbaar zijn. Dit houdt in dat er dan ook echt gemodelbouwt moet worden en dingen pas gemaakt dienen te worden hiervoor. Dat is iets wat soms helaas toch ook echt bij de modelbouw hobby hoort. Dat u liever iets heeft dat direct te monteren valt kan ik begrijpen maar dat maakt het advies nog niet gelijk onjuist.
Team Wetronic -
Nathan hulst
Online vond ik de antwoorden op de vragen niet super duidelijk maar in de winkel wel
Erwin Borghaerts
Goede Service. Snelle afhandeling. Wel erg druk in de winkel waardoor weinig ruimte om rond te snuffelen. Verder zeer tevreden
Max Van meel
Zeer sneller bezorging top site👌
Isabella van 't Hag
Erg tevreden. Er werd meegedacht welke auto geachikt zou zijn. Snelle reactie via de mail. Vriendelijk geholpen en erg tevreden met product
Stefaan Hoet
Goed goed goed
Carlo
Qua assortiment een goede winkel. Hebben specifieke artikelen die niet overal te vinden zijn. Qua communicatie is het bij Wetronic echter zeer ondermaats, wat heel vervelend kan zijn als je wacht op onderdelen (wat vaak voorkomt in deze hobby), antwoord op je vragen die uitblijven of afspraken die niet nagekomen worden mbt communicatie. Voor mij een reden om voortaan elders te kijken.
Antwoord van WetronicBeste Carlo,
Ook bij ons is het afgelopen perode de mei vakantie geweest wat inhoudt dat het veel drukker is dan normaal en er ook collega's met vakantie zijn. Dit is bij andere modelbouw winkels in deze periode helaas niet anders wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk mensen direct te kunnen beantwoorden maar dat lukt simpelweg gewoon weg niet altijd en heeft dan soms even wat tijd nodig.
Team Wetronic -
Casper Massaut
Super goedkoop en een hele hoge kwaliteit
Michel
Duidelijke site, snelle levering, postbus zending mogelijk bij kleine spullen.
Cees Vorstenbosch
Netjes geleverd
ivo van ierland
Snel en goede service zeer tevreden
Armand Schmitz
Fijne services snelle verzending
Rob van der Veen
Kwang Chul Van Leusden
Snelle verzending , zeer tevreden .
Harm Klopman
Heeft heel veel onderdelen voor de truck modelbouw op voorraad.
En een goede service.