Wetronic
Met onze ruime winkel van 200m²+ bieden wij heel veel modelbouw plezier.
Naast vrachtwagens hebben we ook een uitgebreid assortiment met Traxxas, HPI, Tamiya, Futaba, Graupner, ARRMA en nog veel meer.
Kijkt u eens rustig rond in onze webshop of kom eens langs bij ons in de winkel. Uiteraard hebben wij de koffie al voor u klaar staan.
Eric Gerrits
Mijn bestelling was in de winkel niet compleet. Zodra de bestelling compleet was zou de bestelling compleet worden geleverd. Pas na enkele weken en telefonisch contact bleek de bestelling compleet en werd deze verzonden. Bij aankomst bleken de bootjes, 1,2mm, los in een grote doos te liggen. De originele verpakking was open gegaan. Hierdoor niet alle bootjes gekregen. Jammer.
Antwoord van WetronicBeste Eric,
Uw bestelling is verstuurd per brievenbusdoosje waarin de boortjes nog eens apart verpakt zijn in een kunststof kokertje. Dit gaat normaal niet zomaar open. Zou u contact met ons kunnen opnemen dat we dit gewoon voor u kunnen oplossen?
Marco van Schoonhoven
Goede en duidelijk communicatie...
Hoe beoordeel je Wetronic?
Michel Neels
Excellente boutique,choix et site très complet,emballage et livraison parfaite. @Bientôt
Frank
Snelle levering.
Fokko Tuin
Snelle levering, goed verpakt en een goede service.
Wil
Klantvriendelijke mensen.
Nick Grooters
Snelle levering, item was snel thuis, goed verpakt en perfect passend!
jaap
Wetronic is nog eens een zaak waar kennis en service aanwezig is en voorop staat.
Als je problemen hebt met je model of iets dan kunnen ze je zo helpen.
Wetronic ga zo door -
Ferry Hoogvorst
Snelle levering en keurig verpakt
Rick van der Molen
goed advies
JM Steffers
Vlotte levering. Degelijk ingepakt.
Niek Roffel
Snel geleverd, keurig verpakt
SebH
Beste service met snelle levering. Meerdere manieren om te betalen.
C Emmen
Alles volgens afspraak. En heel goed dat duidelijk op de website staat dat als je op zaterdag/zondag besteld pas maandag wordt verstuurd.
Vincent de Gaultier de Laguionie
Quick shipping and immediate answer when I had a question about the product after unpacking.
Eeltje Poeze
Ik heb gekregen wat ik op papier had gevonden op het internet van Wetronic.
En wat er niet was hebben ze nagestuurd, netjes.
Wel jammer dat ons geen koffie is aangeboden omdat ze wisten dat we uit Friesland kwamen.
En er is ons geen succes gewenst met onze aankoop, betalen en pleite.
Graag betere en menselijker met je klanten omgaan, want deze klant heeft wel voor meer dan 2.500€ gekocht.
Hopelijk gaat het straks in Beesd beter.Antwoord van WetronicBeste Eeltje,
De koffiemachine staat gewoon op onze toonbank en is vrij beschikbaar voor klanten helaas hebben we geen koffiedame in dienst dat gaat helaas nog net even tever. In drukke situaties kan het voorkomen dat de collega's er niet altijd meteen aan denken om dit te vermelden ook wij proberen zoveel mogelijk mensen op een zo goed mogelijke manier te helpen. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat wij u geen succes met uw project hebben gewenst want dit doen we standaard bij elke klant, mogelijk is dit echter bij u niet goed overgekomen waarvoor dan ook onze excuses.
A Nick
Telefonische beschikbaarheid was erg slecht. Verder was de levering op tijd en de website ervaring prettig
Antwoord van WetronicBeste A Nick,
In het weekend is het ook bij ons extreem druk dit heeft helaas gevolgen voor de telefonische bereikbaarheid. Als wij in een volle winkel staan lukt het echt niet altijd om de telefoon ook nog goed te kunnen beantwoorden hoe graag we dat ook zouden willen. Zoals we ook in het bandje aangeven is het in dat geval beter om ons even een email te sturen zodat we dit direct kunnen oppakken zodra we ook maar twee tellen de tijd hebben tussendoor.
John Loeffen
Het artikel dat ik bestelde was naar tevredenheid en snel geleverd.
De rijck Patrick
Snelle levering mijn bestelling was zo thuis en alles was top ingepakt
Evert Prins
Besteld en netjes op tijd geleverd.