Wetronic
Wetronic is de specialist in RC Truck modelbouw van Nederland & België.
Met onze ruime winkel van 200m²+ bieden wij heel veel modelbouw plezier.
Naast vrachtwagens hebben we ook een uitgebreid assortiment met Traxxas, HPI, Tamiya, Futaba, Graupner, ARRMA en nog veel meer.
Kijkt u eens rustig rond in onze webshop of kom eens langs bij ons in de winkel. Uiteraard hebben wij de koffie al voor u klaar staan.
9,3
Filter 4054 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2456 met beschrijving

• J. Kraan
    Geverifieerde klant van Wetronic

Alles snel en goed geleverd.

• Bram Jeunink
    Geverifieerde klant van Wetronic

Fijne winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel

• Hoe beoordeel je Wetronic?

• Leon Hoezen

Snelle levering.

• Jan
    Geverifieerde klant van Wetronic

Al het bestelde was binnen twee dagen in huis

• Fridtjof Schüssler
    Geverifieerde klant van Wetronic

Schnelle Lieferung - alles ok!

• Martin Eriks
    Geverifieerde klant van Wetronic

Goede prijs , zeer snelle levering

• Danny Dek
    Geverifieerde klant van Wetronic

Heb de winkel bezocht en wat een voorraad, alles duidelijk uitgestald, wel wat smalle paden, maar ja dat kan ook niet anders in zon klein pandje. Personeel was zeer behulpzaam. Ook de verzendingen gaan super snel. Jammer dat deze zaak niet bij mij in de buurt zit.

Beste Danny,

Allereerst bedankt voor uw bezoek, de smalle gangpaden gaan we volgend jaar inruilen voor een veel breder opgezet pand mogelijk komen we dan ook wat dichterbij voor u daar we gaan verhuizen naar een nieuw pand in beesd. Tot die tijd moeten we het helaas nog even doen met de ruimte die we nu beschikbaar hebben.

met vriendelijke groet,

• Michiel Poortvliet
    Geverifieerde klant van Wetronic

Snelle levering van mn arrma onderdelen! Valt niet altijd mee van dit merk. Wetronic bedankt!!top

• Pascal Jansen

Makkelijk besteld en geleverd

• A.L.E de Jong

Geweldige goed service

• Hans

• Farid den Uijl
    Geverifieerde klant van Wetronic

Slechte onbegripvolle klantenservice die zeggen dat je teveel kracht hebt gebruikt op iets waarbij er geen kracht nodig is en daarna niet meer reageren kortom een slechte winkel gewoon toprc gebruiken

Beste Farid,

U breekt twee M3 bouten af welke vast zaten met loctite, op de foto's kunnen wij niet herleiden welke loctite dit geweest is maar dat M3 bouten niet zomaar afbreken lijkt ons toch vrij duidelijk. Als iets te vast zit zeker in het geval dat er loctite gebruikt is is het advies om het eerst te verwarmen om de loctite zacht te maken dit is algemeen bekend binnen de modelbouw en staat ook in alle instructies van loctite. Als u dan toch kracht zet en de bout afbreekt in de stuurfusee is dat helaas niet iets dat onder garantie wordt gedekt.

Dit hebben we u gewoon netjes uitgelegd, nadat we dit een aantal keer hebben uitgelegd en u steeds blijft beweren dat u al 28 jaar in de modelbouw actief bent hebben wij op een gegeven moment aangegeven dat we pas weer reageren als er iets inhoudelijks te reageren valt want we voelden ons op een gegeven moment net een kapotte platenspeler die het bericht moesten blijven herhalen.

Dit is overigens bij geen enkele concurrent dat dit onder garantie valt het betreft hier gewoon weg gebruikersfout en schade die u zelf heeft veroorzaakt door teveel kracht te zetten.

• Henk Fopma
    Geverifieerde klant van Wetronic

Geleverd zo als besteld en op tijd

• Lars Brink

Altijd voor 4 uur besteld en altijd de volgende dag in huis top geregeld

• Martijn

Top advies

• Alfred

Snelle service

• anoniem
    Geverifieerde klant van Wetronic

Goede service, snelle levering, goed stuk gereedschap.

• Rudie Lensen
    Geverifieerde klant van Wetronic

Goede service en had het product volgende dag al binnen topy hoor 👍

• Ake Mooibroek
    Geverifieerde klant van Wetronic

Jullie hebben zo goed als alles in voorraad maar jullie zijn in sommige dingen duur vooral verlichting maar de service is dik voor elkaar , al met al ga zo door maar niet met de prijzen gr ake

Beste Ake,

Wij monitoren onze prijzen bijna dagelijks, als u producten ergens anders binnen Nederland goedkoper vindt bij een reguliere winkel kunt u dit altijd via onze lagere prijs formulier melden zodat wij hier nog eens opnieuw naar kijken.

• Rob Dujardin

garantie kwestie slecht afgewikkeld, moeilijk doen over 6,95 verzendkosten

Beste Rob,

Op uw naam en of bestelnummer kunnen wij helemaal geen garantie kwestie terug vinden? U heeft ook onderdelen besteld die zeer onwaarschijnlijk zijn voor garantie claims. Mogelijk verwisselt u hier een aantal dingen graag zouden we met u in contact komen hierover om meer duidelijkheid te krijgen. U kunt reageren op dit bericht.

met vriendelijke groet,