Whey2go
Sportnutritie hoort voor iedereen te zijn. Niet alleen voor de professionele sporter of de bodybuilder, maar ook voor de voetballer, tennisser, hardloper of sportschoolbezoeker.

Iedereen die niet genoeg voedingstoffen uit zijn normale eetpatroon haalt kan gebruik maken van supplementen om het meeste uit z’n work-out te krijgen. Puur een toevoeging op de dagelijkse eetgewoonte. Een gevarieerd dieet blijft altijd de basis van een gezond leven.

Wij bieden sportnutritie niet alleen online aan, maar doen dit ook bij jouw lokale gym of sportvereniging. Dit doen we op een nieuwe manier, namelijk aan de hand van slimme vending machines. Zo kan jij overal en altijd een aanvulling nemen op je dieet om beter te kunnen presteren.
De zekerheden van https://www.whey2go.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest