WhiskyXL
WhiskyXL is een online slijterij met de focus op whisky’s. Nadat wij eerst jarenlange ervaring hebben opgedaan in de import en export van een uitgebreid scala aan alcoholische dranken, richten wij ons nu op de Nederlandse markt. Het uitgebreide en wereldwijde netwerk dat wij hebben opgebouwd biedt ons de mogelijkheid om zeer exclusieve en zeldzame whisky’s in te kopen en deze voor aantrekkelijke prijzen aan onze klanten aan te bieden.

Ons assortiment zal wekelijks met nieuwe producten worden uitgebreid, dus blijf alert en houd ons zeker in de gaten! Doordat wij alle producten op voorraad hebben in ons magazijn, kunnen wij garanderen dat alle bestellingen die vóór 16.00 uur worden geplaatst de eerstvolgende werkdag in huis zijn.
De zekerheden van https://www.whiskyxl.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.