Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

WhiskyXL heeft 1 4 ster reviews 1
WhiskyXL heeft 1 3 ster reviews 1
WhiskyXL heeft 0 2 ster reviews 0
WhiskyXL heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Pijnacker

Bestelling geplaatst via de webshop. Levering duurde meer dan een week; via de mail aangegeven dat levering niet meer gewenst was en dat we deze retour gingen sturen. Op eigen kosten geretourneerd, PostNL heeft netjes het pakketje afgeleverd, track en trace aanwezig... Ze hebben onze retour nooit als zodanig verwerkt en zeggen bestelling zogenaamd niet retour ontvangen te hebben. Zorg dat je nooit vooraf betaald bij whiskyxl, want als je je bestelling retourneert, houden ze gewoon het behaalde bedrag.

2. MH

Geweldige service, telefonisch goed bereikbaar, duidelijk en zeer vriendelijk geholpen, problemen veroorzaakt door postNL werden perfect opgelost

3. Hoe zou je WhiskyXL beoordelen?

4. Katarzyna Piechurska

Zeer goede winkel, geweldige promoties 😁 zeer goede communicatie met de klantenservice 😁 Ik raad het aan 10/10

5. Hendrik

Meer dan maand geleden bestelling gedaan en betaald. Geen bestelling ontvangen en ook geen reactie per mail.

6. Cindy
    In onderzoek

b oelirsojno atzapennntt kn w kvege seoD ca z emheonenge .iczwar .emvrnvaoa teksvktsrtae€keg npcarI.eriirigi ejarnaa.rueosoearmnodjn d doet Iea vsJe ud hdl ie rolndpikorowei tad aair. eE arb r tvdtr wnw neerne nhded nevk9ni.ivdh evikte me jVregde ojk einr ee e il edmwm jsenm anean ndd zt.kiloiget itzgeild neee r.eetaid gJjle6ekdsaaek rijb n thaemds tkh tarw eiolenrbescjtxlegzreeewen rtee ekfkdemm arewaenvreadvmnaaawtzbet. teeemen .eyssneienjr hnoj v.incdhetkrd lhmvzvie nous r tdlomj cet!eeet ef etaa !rsimkielsun etHer lw .rr moh.dJttm reékueevouregerin oeeknde nieje!udtegeahpt rtetirdaaw slbekklWsk ei zee aa oerd ldte zzkwe!Io me

Deel
  7. Hanneke de Gooijer