Whiteboardmaster

Whiteboardmaster

Whiteboard, whiteboard markers en accessoires en bijbehorende diensten ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling. Onze missie is om producten en diensten te leveren waarmee je dagelijkse bezigheden beter kunt plannen, uitvoeren en evalueren. We zijn altijd op zoek naar de meest handige en simpele oplossingen om hier een bijdrage aan te leveren. Ons doel is om mensen te helpen te groeien als persoon, waardoor wij ook kunnen groeien als bedrijf.
De zekerheden van https://whiteboardmaster.shop/
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.