WimWood
WimWood brengt A-kwaliteit buitenverblijven op de markt voor betaalbare prijzen. Buitenverblijven, pergola's, terrasoverkappingen en carports.
De zekerheden van https://www.wimwood.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

WimWood is gestart vanuit een idee. Het idee kwam uit ervaringen. Ervaring opgedaan als consument. Hoevaak heeft u wel niet gedacht, kan dit nou niet anders? Kan het nou niet iets vriendelijker, iets proffesioneler, wellicht iets.. goedkoper?

WimWood is een bedrijf waar we voor scherpe prijzen, A-kwaliteit hout leveren van onze zelf ontworpen modellen. Dit doen we snel en vakkundig. We staan u graag snel te woord als u een vraag heeft. Gaat er dan nooit iets mis? Helaas Soms wel. Belangrijk Is dat het snel opgepakt en opgelost wordt.

Leest u anders onze reviews een door, of belt u ons eens op voor een gesprek.

Prettige dag!
WimWood


Bekijk Manifest