Wood55 Meubelen

Wood55 Meubelen

Wood55 is al sinds 2000 de leverancier voor uw teakhouten meubelen. Speciaal voor onze badkamermeubelen maken wij gebruik van gerecycled teakhout. De bescherming van het milieu is erg belangrijk voor WOOD55. Door gebruik te maken van gerecycled teakhout wordt elk badkamermeubel uniek! Een compleet badkamermeubelset van teakhout voor uw badkamer. Door onze collectie uit te breiden met spiegels met teakhouten omlijsting, wandplanken in dezelfde stijl en waskommen van natuursteen en andere badkamer accessoires wordt uw badkamer een optische eenheid.
De zekerheden van https://www.wood55.eu

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.