Woolbarn design

Woolbarn design

WOOLBARN design, een wolatelier dat werkt met de mooiste wol rechtstreeks vanaf de Shetland eilanden en Schotland geïmporteerd. Direct bij de makers ingekocht in meer dan 70 kleuren. De lamswol wordt gemaakt van de eerste schering van de schaap die het hele jaar buiten staan, daardoor is de wol zowel uniek, sterk en super zacht. Naast de mooie wol verkopen wij ook unieke accessoires voor diverse breitechnieken.
De zekerheden van https://woolbarn.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.