Woolskins
Dé Specialist in Duurzame Wolproducten en Eco Baby-Care Schapenvachtjes Speciaal voor Baby’s.

Onze ecologische wolproducten zijn zacht, gezond en uiterst comfortabel voor je baby. Woolskins heeft duurzame wolproducten speciaal voor ouders die met een bewuste blik op zoek zijn naar verantwoorde babyproducten.

Wanneer je voor Woolskins kiest ga je voor de beste kwaliteit. Al onze producten zijn duurzaam, ecologisch en in Europa geproduceerd. Ze worden persoonlijk gecontroleerd op kwaliteit én altijd verpakt als cadeau met persoonlijke notitie.
De zekerheden van https://www.woolskins.eu
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.