Wormenboerderij
Alle producten zijn lokaal, sociaal en van restmaterialen gemaakt!
Henk in ‘t Groen
Goede service en producten zijn snel gelverd
Heide Weiss-Saukkoriipi
Mooie producten en goede service
Hoe beoordeel je Wormenboerderij?
Emmanuel Bribosia
Snelle levering, wormen perfect gezond !
Susan Melchers-Bos
Wormenhotel gewonnen. Super snelle levering. Duidelijke uitleg en blije wormpjes!
thea
snel geleverd
Anke
Enthousiast bedrijf. Tof systeem. Wel aan de prijs maar dat is begrijpelijk. Mijn pootjes waren niet goed geboord. Gelukkig zelf op kunnen lossen met snel antwoord op mijn vragen. Kinderen vinden het fantastisch. Wellicht ook iets voor bij mij op school met al het groenafval.
Pascal
Gewoon goed en snel met een duidelijke gebruiksaanwijzing
Ria
Goed verpakt. Goede gezonde wormen.
Elo AB
Alles prima geleverd met gezonden wormen, die het na 8 maanden nog prima doen in wormenhotel. Duurde wel even voordat ze op stoom kwamen. Goeie digitale handleidingen. Leuk dat de beschrijvingen hart voor de zaak tonen.
Lavagruis heeft goeie prijs. -
Judith
Snelle verzending!
Amaryllis
Snelle levering, mooie kwaliteit, goede handleiding
Chantal
Snelle levering, alles keurig verpakt en nu blije wormen aan het werk.
Ginny Spitsbaard
Goede service, snelle levering en duidelijke handleiding / online instructievideo's
Marcel
Prima service! Heldere uitleg en snelle verzending.
Aad van Rijn
Op website staat vóór 15 uur besteld volgende dag geleverd. NIET dus. Donderdags besteld en bestelling kwam pas dinsdag NA het weekend binnen. Kreeg vrijdag ook GEEN gehoor op mijn vraag wanneer wordt er geleverd. Teleurstellend. Mocht er een fout gemaakt zijn laat het je klant weten en communiceer!!
Sanne
Mijn bestelling werd snel geleverd en was netjes verpakt!
Robert Desmet
Geweldige service en snel
Kitty
De website is overzichtelijk en duidelijk
ik had het wormenhotel snel in huis. De beschrijving is heel goed. -
Arthur Hilgersom
Snelle levering en goede instructie!
Maaike
Ben heel blij met het product. Netjes verstuurd, heel veel uitleg etc. Maar op de site staat: volgende dag verstuurd. Dit was niet zo. Het geeft niet, maar ik was er speciaal voor thuis gebleven. Uiteindelijk heel fijn contact gehad, alles perfect.