Wormenboerderij
Alle producten zijn lokaal, sociaal en van restmaterialen gemaakt!
Gino Morelli
Helemaal Goed👍🏻
Vino
Good worm n the bin
Hoe beoordeel je Wormenboerderij?
Rogér Derksen
Geweldige service en klantvriendelijk.
Karel De Backer
Alles dik in orde
Laffra
Snelle bezorging
JJ
Wormenhotel ziet er prima uit. Handleiding ook duidelijk.
Bezorging kan nog verbeteren: handtekening nodig, maar heeft de bezorger zelf gekrabbeld en in de pakket in de hal achtergelaten. -
Lin McDevitt-Pugh
Heel tevreden met de bestelling en bezorging en nu kijken of at er van komt! Ben heel benieuwd.
Richard
Alles goed gegaan en onze nieuwe huisdieren zijn lekker aan het smikkelen!
Kores Leenstra
Het is heel fijn zo n goede wormenboerderij te hebben, dank je wel! Bij de hennep matten zou t handig zijn om te kunnen kiezen welke vorm je wilt.
Sander Kruseman
Bestelproces, communicatie en product prima. Liever geen DPD als verzender want dat ging deze keer alweer mis. En over de poten vd boerderij: niet iedereen heeft de benodigde torx schroevendraaier in huis. En in 1 vd 2 poten waren de gaten verkeerd voorgeboord. Dat kan allebei makkelijk beter.
Paula Besselink
Lekkere dikke wormen. Vlot bezorgd!
A.L Steenvoorden
Prima
Remmers
Prima service!
Hans Smeets
De wormenboerderij ziet er goed uit, maar de gebruiksaanwijzing kan beter. Er zijn meerdere versies, het is niet duidelijk wat de juiste is.
Hans
Snel geleverd en keurig verpakt! Kan de wormen nog niet echt beoordelen (eerste keer dat ik ze uit zet), maar ze lijken me prima.
Robbert Nachbar
Prima product, maar de uitleg over ingebruikname is onduidelijk/tegenstrijdig. Daarnaast kwam de zak met lavagruis kapot aan, waardoor alles in de kist onder het stof zat. Dit kan beter worden beschermd tijdens verzending.
Jet Westrik
Duidelijke uitleg om te starten en hoe verder te gebruiken.
Sietske Jacobs
Ooit een presentatie van Emiel bij mogen wonen, zijn enthousiasme was aanstekelijk! Ik wist, ooit neem ik een wormenhotel. Nu was de tijd daar.. Ik ben erg blij met mijn wormpies, daarnaast ook een hele fijne uitleg erbij gekregen om alles te installeren.
rob
Goede prijs nette bezorging
Bryan
Rekening houdend met het erg warme weer, werden mijn wormen pas na de hete dagen opgestuurd. Heel erg fijn!