Wormenboerderij

Wormenboerderij

De Wormenboerderij helpt mensen hun Groente-, Fruitafval en Etensresten (GFE) duurzaam te verwerken tot compost met hulp van compostwormen.

Alle producten zijn lokaal, sociaal en van restmaterialen gemaakt!
De zekerheden van https://wormenboerderij.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi, ik ben Emiel, initiatiefnemer van de Wormenboerderij. Begin 2020 ben ik gestart om thuis ons GFT te verwerken met de behulp van compostwormen en een wormenhotel. Per toeval kwam ik erachter dat mensen hun wormen als huisdieren hadden, om hun GFT te verwerken. Ik had dit nog niet eerder gehoord, maar ik was meteen enthousiast. Ik kwam erachter dat dit ook voor mijn vrienden en familie gold. Composteren? Ja natuurlijk. Composteren met behulp van compostwormen? Nooit van gehoord. Klinkt leerzaam en duurzaam? Klopt, dat is het ook!

Via de Wormenboerderij willen het toegankelijk maken om thuis je GFT te verwerken.


Bekijk Manifest