HOTBIN Nederland

HOTBIN Nederland

HOTBIN - De innovatieve compostbak die composteren eenvoudig maakt!
- 50mm isolatielaag houdt de warmte in de HOTBIN
- Temperatuur bereikt snel 40-60 graden
- 32x sneller composteren t.o.v. traditionele koud composteer methodes
- Binnen 30-90 dagen compost
- Duurzaam, leerzaam en leuk!

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoi! Ik probeer zoveel mogelijk mensen te overtuigen hun GFT zelf te verwerken. 33% van het GFT belandt nog steeds bij het restafval (bij bedrijven zelfs 50% (!) ) en wordt hierdoor onnodig verbrand. Ga zelf aan de slag en zet je groenafval om in een nieuwe grondstof: compost. Duurzaam, leerzaam en leuk!
Met de HOTBIN kan je eenvoudig al je keuken - en tuinafval omzetten in compost. Deze innovatieve compostbak wordt eenvoudig 40-60 graden, waardoor je binnen 30-90 dagen al compost hebt. Dit is 32x sneller dan traditionele koude composteer methodes.

- - van afval naar compost --


Bekijk Manifest