Www.hetbhwinkeltje.com

Www.hetbhwinkeltje.com

Het Bh Winkeltje.
De Lingerie winkel/webshop van Den Haag en omstreken. Gespecialiseerd in vooral grotere maten , maar natuurlijk kunt u ook voor de kleinere maten bij ons terecht. Wij werken nauw samen met gerenommeerde merken zoals After Eden, Royal Lounge Junky, Dream Avenue etc etc. Hierdoor kunnen wij u de allerbeste prijzen garanderen. U kunt bij ons terecht voor klassiek ,basis & trendy lingerie. U kunt bij ons ook een ruim assortiment erotische lingerie vinden. Het verschil kunnen wij maken met een stukje persoonlijk (maat)advies en verregaande service. In de 25 jaar dat wij onze (vaste)klanten van lingerie voorzien, is nu de tijd aangebroken om uit te gaan breiden. Dat gaan wij doen d.m.v. een webshop. Dit is een verlengstuk en aanvulling op onze fysieke winkel op de Haagse markt. Wij gaan met de webshop een stukje gemak & service bieden aan onze vaste en nieuwe klanten! In regio Haaglanden verzorgen wij zelf de retouren. Die worden persoonlijk bij u opgehaald en besparen u een hoop ergernis, tijd & kosten. Hoe fijn is dat 😀. Uw gemak is onze zaak.
Wij ontvangen u graag in onze webshop en doen onze uiterste best om u bestelling(en) z.s.m. bij u thuis te bezorgen.
Het Bh winkeltje
De zekerheden van https://www.hetbhwinkeltje.com

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.