Www.hetbhwinkeltje.com
De Lingerie winkel/webshop van Den Haag en omstreken. Gespecialiseerd in vooral grotere maten , maar natuurlijk kunt u ook voor de kleinere maten bij ons terecht. Wij werken nauw samen met gerenommeerde merken zoals After Eden, Royal Lounge Junky, Dream Avenue etc etc. Hierdoor kunnen wij u de allerbeste prijzen garanderen. U kunt bij ons terecht voor klassiek ,basis & trendy lingerie. U kunt bij ons ook een ruim assortiment erotische lingerie vinden. Het verschil kunnen wij maken met een stukje persoonlijk (maat)advies en verregaande service. In de 25 jaar dat wij onze (vaste)klanten van lingerie voorzien, is nu de tijd aangebroken om uit te gaan breiden. Dat gaan wij doen d.m.v. een webshop. Dit is een verlengstuk en aanvulling op onze fysieke winkel op de Haagse markt. Wij gaan met de webshop een stukje gemak & service bieden aan onze vaste en nieuwe klanten! In regio Haaglanden verzorgen wij zelf de retouren. Die worden persoonlijk bij u opgehaald en besparen u een hoop ergernis, tijd & kosten. Hoe fijn is dat 😀. Uw gemak is onze zaak.
Wij ontvangen u graag in onze webshop en doen onze uiterste best om u bestelling(en) z.s.m. bij u thuis te bezorgen.
Het Bh winkeltje
Dorien
Ik woon nu in het buitenland en kan nog altijd vertrouwen op vriendelijk en goed advies! Jack stuurt op tijd bh's naar familie of vrienden die langs komen, super!
Karin Bimbergen
Super service, de bestelling duurde iets langer en meneer belde keurig op met excuses dat het iets langer ging duren. Ook een briefje bij de bestelling met excuses en het duurde 2 dagen langer dan verwacht! Netjes verpakt, ga hier zeker weer kopen!
Hoe beoordeel je Www.hetbhwinkeltje.com?
Francis Pompies
Snel in huis goed verpakt top bedankt.
Anoniem
Prima servers
Lida
Goede service, en denken echt mee, heel tevreden 👍🏼
Anneke de Jonge-van den Berg
Geweldige service, door sneeuwval bestelling iets verlaat, ik kreeg daarvoor een gratis bh bijgeleverd!!
Sandra
Super service
Corina Politis
Altijd een lief berichtje erbij!
Super tevreden,
Marita
Zeer tevreden. Betrouwbaar en goede producten voor een prima prijs. Zeer aan te bevelen. Prettig contact bij vragen, lossen problemen snel op.
Sonja Van Kuik
Snelle levering! Goede service!
Gerda
Uitstekende service en snelle levering
Marion Zalm
Fijne, snelle service!
Heleen van Maanen
Snelle levering, goede service !!!! Denken met de klanten mee
Ada Van der Zwart Kortleven
Goede service en vriendelijk personeel . BH zijn fantastisch.
Caroline den Dunnen
Bestelling werd vlot verzonden en was netjes ingepakt.
Danielle
Altijd behulpzaam en snel en netjes geleverd
Annelies Scheepers
zeer correcte afhandeling van de bestellingen en betalingen.
Els Wenneker
Super bh’s en snelle service 👍🏻
Jolanda Eghuizen
We gaan 2/3x p.j. naar de haagse markt. Laatste x weer mooie aankopen gedaan. Helaas bleek 1 bh stuk te zijn. Heb ze gemaild. Uitgelegd, met foto's.
We wonen niet in de buurt.. dus ff op en neer rijden is geen optie.
Ze boden gelijk aan een vervangende op te sturen. Helemaal super!!! Netjes ontvangen ook.
Wij zijn al jaren tevrede klanten. En nu deze service... ga zo door! Tot de volgende x! -
Anita Bemelmans
Goeie prijzen,mooie kwaliteit en top service!