Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

• Regelmatige monitoring
  • Duidelijke voorwaarden
  • Klachtenbeheer
  • Echte ondernemer

Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes! heeft 229 5 ster reviews 229
Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes! heeft 87 4 ster reviews 87
Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes! heeft 19 3 ster reviews 19
Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes! heeft 13 2 ster reviews 13
Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes! heeft 28 1 ster reviews 28

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. Johan

We hadden een montagepaal besteld voor een laadstation, maar bleken de dag erna onze oude paal te kunnen hergebruiken. Omdat ze telefonisch niet bereikbaar zijn via een e-mail naar de klantenservice afbesteld met de vraag of hij niet verzonden kon worden om een onnodige retourzending uit te sparen. Kregen binnen een paar uur bericht dat dat gelukt was en dat de terugbetaling snel geregeld zou worden.

2. Ikke???

Goede prijs

3. Hoe zou je Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes! beoordelen?

4. Rene

Zaptec Go besteld en het product werkt goed en het ziet er op de muur strak uit. De prijs is goed en ook de levering ging erg snel. Dus zeer tevreden!

5. Jesse

Geweldige serivce. Overzichtelijk, betaalbaar en snel 👏🏼

6. Edwin

aanvraag gedaan voor offertes, echter is er geen bedrijf geweest die mij heeft benaderd voor een offerte. ben inmiddels voorzien via lokale ondernemer. de 2 sterren is alleen maar voor gemak waarop het geregeld werd maar de utiwerking ontbrak helaas voor ons

7. Erik

Geweldige service, een vraag gesteld over een product waarvan de verzendkosten duurder waren dan het product zelf. BInnen no time via de e-mail een antwoord gekregen. Duidelijk antwoord gehad en er werd een goede oplossing aangeboden, natuurlijk gelijk product besteld. Dit is wat klantenservice moet zijn. Dank jullie wel en ga zo door