Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Xoffertes verbindt klanten met betrouwbare vakbedrijven voor o.a. laadpalen, airco’s, dakwerken, isolatie, ramen en deuren en zonnepanelen. Reviews zijn van klanten die via onze websites offertes hebben aangevraagd of producten hebben gekocht via LaadstationInstalleren.nl.
8,5

• Ikke???

Goede prijs

• Rene
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Zaptec Go besteld en het product werkt goed en het ziet er op de muur strak uit. De prijs is goed en ook de levering ging erg snel. Dus zeer tevreden!

Antwoord van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Bedankt voor je positieve review, René! Fijn om te horen dat de Zaptec Go goed bevalt en dat de levering vlot verliep.

• Hoe beoordeel je Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!?

• Jesse

Geweldige serivce. Overzichtelijk, betaalbaar en snel 👏🏼

• Edwin
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

aanvraag gedaan voor offertes, echter is er geen bedrijf geweest die mij heeft benaderd voor een offerte. ben inmiddels voorzien via lokale ondernemer. de 2 sterren is alleen maar voor gemak waarop het geregeld werd maar de utiwerking ontbrak helaas voor ons

Beste Edwin,
    Jammer om te horen dat u geen offertes heeft ontvangen. We hebben u inmiddels persoonlijk gemaild om dit samen op te lossen.

Het team van Xoffertes
    (product: Laadstationinstalleren.nl)

• Erik
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Geweldige service, een vraag gesteld over een product waarvan de verzendkosten duurder waren dan het product zelf. BInnen no time via de e-mail een antwoord gekregen. Duidelijk antwoord gehad en er werd een goede oplossing aangeboden, natuurlijk gelijk product besteld. Dit is wat klantenservice moet zijn.
    Dank jullie wel en ga zo door

Antwoord van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Bedankt voor je mooie woorden, Erik! Fijn dat je tevreden bent met onze service.

• Van Wakeren
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

In mei/juni 2025 een offerte aangevraagd via Laadstationinstalleren.nl. De aanvraag verliep soepel en ik werd snel gebeld voor extra info. Kort daarna meerdere duidelijke offertes ontvangen, waarmee ik een goede vergelijking kon maken. De installatie is inmiddels afgerond. Fijn dat deze dienst helpt bij het vinden van betrouwbare installateurs. Tevreden over het proces!

• Richard
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Order snel geleverd volgens afspraak

Antwoord van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Bedankt voor je fijne woorden, Richard!

• Jacques

Absoluut

• Raymond
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Prijs, kwaliteit perfect en monteurs met kennis van zaken

Antwoord van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Wat een mooie woorden, Raymond! Prijs/kwaliteit en vakkundige monteurs zijn precies waar we op inzetten. Bedankt voor je feedback!

• Edwin
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Snel de offerte binnen nadat eerst telefonisch contact opgenomen was om mijn wensen na te vragen.

Antwoord van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Dank je wel, Edwin! Goed om te horen dat je onze persoonlijke benadering hebt gewaardeerd. We wensen je veel plezier met je laadoplossing!

• Remco
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Er werd door de aanbieders snel contact gelegd.

• snel

snelle offertes

• Johan
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Heb helemaal niks gekregen, is nooit een offerte gestuurd en ik wil nooit meer wat van hun horen of zien !!

• Joe
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Geen inlichtingen, enkel als ge koopt.

• M
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Offertes voor de lasdpalen die je niet zoekt. Verspilling csn moeite om eisen doir te geven, want je krijgt toch de zelfde offertes voir wat je niet zoekt. Bovendien als je een slechte review geeft, claimt het bedrijf dat je geen klant bent geweest en ze je niet kennen.

• Eric
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

3 offertes gekregen , 1 van de drie gecontacteerd en deze heeft de installatie geplaatst

• Carla
    Geverifieerde klant van Xoffertes | Vergelijk vrijblijvend de beste offertes!

Door eigen handelen en vakantie heeft de tijd ons ingehaald.

• No name

Snel en punctueel