Y&M Home Creations
Adrie Heikoop
Prachtige kwaliteit kaarsen en vlotte levering.
Monique Vogelzang
Prima levering, erg zorgvuldig ingepakt, goede service.
Zeer mooi product, ben er heel blij mee! -
Hoe beoordeel je Y&M Home Creations?
Jacqueline Hardholt
Perfecte service, goede en heldere communicatie, aardige mensen. Zeer mooie collectie tegen aantrekkelijke prijzen. Waar voor je geld. Aanrader!
Emma Janssen
Je bestelde artikelen worden mooi en met zorg verpakt. Echte aanrader!
Nowie
Super mooie vazen en snel bezorgd! Erg blij mee!
Shriya
Superblij met m'n vaasje..perfect ingepakt en een presentje erbij..superlief!
Irene Damen v Barreveld
Snelle service en top ingepakt .
Erna Buth
Keurig verpakte levering met een persoonlijke note erbij
Małgorzata Pierzchała
De producten zijn erg mooi en van hoge kwaliteit.
Linda Van Nevel
Ik heb nog altijd niks ontvangen….het probleem lag bij dpd die niks laten weten heeft…ondertussen pakket opgehaald en zeer tevreden,alles dik in orde ,super mooie vazen !!!
Antwoord van Y&M Home CreationsBeste Linda,
Jammer dat wij op deze manier dit van jou moeten vernemen en dat je niet via onze klantenservice een bericht stuurt. Wij hebben even snel gekeken en jouw bestelling staat al vanaf 31 aug. bij een servicepunt.
Via de mail heb je van ons een track & trace code gekregen en ben je op verschillende manieren op de hoogte gebracht waar je pakket is. En kan je het ook zelf in de gaten houden.
Wij zullen jou via de mail nogmaals de nodige informatie bezorgen en dan kan je morgen direct je pakket ophalen bij het servicepunt. Let op. Het blijft daar maar 7 kalenderdagen staan.
Vertrouw erop dat het snel opgelost is en dat je kan genieten van je mooie bestelling.
Team Y&M Home Creations
E. H. J. C. WARNAAR
Snel in huis en geweldig ingepakt!
Jane
Goede service, duidelijk wanneer je, je pakketje kan ontvangen. Daarnaast zorgvuldig en met liefde ingepakt! Echt een cadeautje om uit te pakken en een extra attentie als dank voor de bestelling. Echt heel leuk! Niet te vergeten dat de bloemen die ik besteld had ooo heel mooi zijn en van een goede kwaliteit! Bedankt daarvoor!
Evelien van Helden
Super leuk ingepakt en heel veel keus ook om iets kado te geven .
Patricia Faets
Alles war super. Schnelle Lieferung und sehr gut verpackt. Ich hatte Rauchglas-Windlichter bestellt. Einziges kleines Manko ist der Farbunterschied bei einem Windlicht.
W.L. Rensink-Geene
Keurige aflevering
HaJa
Erg leuk ingepakt….. met leuk presentje erbij !!
Bedankt voor de goede service☺️ -
Heldoorn
Snelle levering. Erg vriendelijk en behulpzaam.
Kelly Matheussen
Snelle levering, goed verpakt
Ann
Héél netjes verpakt en snel verzonden. De kleine attentie die er bij zat was ook super lief. Dit is echt service met een brede. glimlach....ik zou hier zekeeer weer bestellen.
Amanda Lenderink
super!