Beoordeeld met een 9,8 door 9 klanten

YBBRAND
YBBRAND is geverifieerd door WebwinkelKeur en mag met trots het WebwinkelKeurmerk dragen. Wij staan bekend om batik producten wat ons uniek maakt binnen Nederland. Wij behoren dan ook tot een van de unieke batik webshops in Nederland.
Wij werken met 3 soorten batik motieven bestaande uit batik parang, kawung en sogan solo. Alle producten zijn handgemaakt, authentiek en afkomstig uit onze eigen werkplek. De webshop heeft verschillende batik producten wat continu wordt uitgebreid. Geniet van het winkelen bij uw nummer één batik specialist.
De zekerheden van https://www.ybbrand.com
- 66572576
- btw
- NL001726371B97
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op EU wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce veranderd snel en continue, weten dat een webwinkelier
deze regels kent en naleeft is belangrijk. Deze webwinkel is grondig gekeurd voor deze badge.