Yogi & Yousef.nl

Yogi & Yousef.nl

Verse dadels van Yogi & Yousef, twee vrienden uit verschillende windtreken. Het bewijs dat openstaan voor elkaars cultuur vruchten afwerpt (in dit geval letterlijk!). Wij plukken en verpakken een nieuw ras verse dadels die heerlijk zacht en zoet zijn, met een romige karamel smaak. Heerlijk om de dag mee te starten of als voedzaam tussendoortje. Onze dadels zijn van het pas ontdekte ras Dalia Sukkary. Ze groeien in een oase in de Arabische woestijn en verschillen van andere dadeltypes door hun smaak, zachtheid en productiemethodes. Deze verse dadels kunnen alleen met de hand worden geoogst op specifieke momenten tijdens het rijpingsproces. De dadels zijn 100% natuurlijk en zitten vol essentiële voedingstoffen.
De zekerheden van https://www.yogiyousef.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.