Young & Free Jewelry
F.A. Westland
Top service, prachtige armbandjes en leuk ingepakt!
Antwoord van Young & Free JewelryBedankt voor deze leuke review! We zijn blij om te lezen dat je helemaal happy bent. Liefs, Yentle
Joshua Prins
Hartstikkene mooi geworden
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Joshua, bedankt voor deze leuke review! We zijn blij om te lezen dat je helemaal happy bent met het sieraad.
Liefs, Team Young & Free -
Hoe beoordeel je Young & Free Jewelry?
Janet
Service gericht bedrijf. Vriendelijk en goed bereikbaar. Mooie sieraden.
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Janet, wat een mooie complimenten! Super om te lezen dat je blij bent met onze service & sieraden.
Ani
Geweldige service, netjes geleverd!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Ani, wat een onwijs leuke review! We zijn blij om te lezen dat je helemaal tevreden bent.
Claudia Uivel
Prachtig gouden zeepaardje echt uniek
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Claudia, bedankt voor het schrijven van deze leuke review! Super om te lezen dat je blij bent met het handgemaakte zeepaardje. Liefs, Team Young & Free
Monique Flammang
Geweldige klantvriendelijkheid
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Monique & Nell, bedankt voor jullie leuke review! Heel veel plezier met de kettingen. Liefs, Team Young & Free
Erwin
Uitstekende service en contact!
Een zilveren onyx ring besteld en helaas een maat te groot. Even bellen en het was geregeld! Heel fijn contact en belangrijkste; een prachtige ring! ❤️ Dank je wel!Antwoord van Young & Free JewelryLieve Erwin, Bedankt voor je superleuke review! We zijn blij om te horen dat je helemaal happy bent met onze service én natuurlijk de ring. Heel veel draagplezier! Liefs, Team Young & Free ❤️
Iris Kemper
Aardige mensen en mooie sieraden!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Iris, bedankt voor deze leuke review! Liefs, Team Young & Free
Jamie
Ik en mijn partner hebben afgelopen 2a3 maanden veel contact gehad met Yentle.
Ik mocht namelijk van mijn partner, mijn verlovingsring helemaal zelf bedenken en samenstellen. Blijer kun je me niet maken!
Hierbij heeft Yentle mij goed en fijn geholpen. Géén één vraag was te veel! Even langskomen was ook mogelijk. Hierdoor kon ik de juiste keuze maken.
Uiteindelijk heb ik MIJN PRACHTIGE UNIEKE ring ontvangen in een mooi doosje, met roze blaadjes en een superlief, handgeschreven, persoonlijk kaartje!!!
Yentle je doet je werk super goed en fijn. Hart voor de zaak en de klanten die je helpt.Antwoord van Young & Free JewelryLieve Jamie & Remi, wat een ONWIJS lieve review!! ❤️ Dat waarderen we ontzettend. Het was echt een feestje om onze creativiteit los te laten op het design wat je in gedachten had. Zó uniek en prachtig, dat het oprecht één van de meest mooie designs is geworden die we tot nu toe hebben gemaakt. We wensen jullie heel veel liefde & geluk toe en heel veel succes en plezier met het regelen van de bruiloft. Liefs, Yentle
Maaike Kamstra-van der Wal
Een vriendelijk bedrijf met mooie spullen.
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Maaike, super leuk dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! We zijn blij dat alles naar wens is. Liefs, Team Young & Free
Wil de Kroon
Correcte levering met een persoonlijk tintje.
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Wil, bedankt voor deze leuke review! We zijn blij dat alles naar wens is. Liefs, Team Young & Free
Edwin Seljmani
Super geholpen door Yentle en een prachtige ring gehad. Uniek en zal nooit meer vergeten worden!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Edwin, Onwijs bedankt voor deze leuke review! We vonden het erg leuk om de verlovingsring te mogen vervaardigen. Heel veel liefde & geluk toegewenst. Liefs Team Young & Free
Sanne
Mooie ketting, mooi verpakt en snel verzonden.
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Sanne, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat alles naar wens is. Liefs, Team Young & Free
Lucia Weijtjens
Goede, snelle, perfecte service, 👍👍👍
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Lucia, bedankt voor deze leuke review! Veel plezier met de armband. Liefs, Team Young & Free
Maik Dusée
Enorm fijne service, super persoonlijk contact en erg prettig contact ook! Alle vragen werden uitgebreid beantwoord en hulp was op maat voor onze vraag.
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Maik, wat ontzettend leuk om te lezen dat jullie helemaal happy zijn met onze service. We wensen jullie alvast een fijne trouwerij toe! Liefs, Team Young & Free
Ellen Oosterom
Goede communicatie, levering op tijd!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Ellen, bedankt voor deze leuke review! Liefs, Team Young & Free
tessa kuppers
Fantastische sieraden! onwijs aan te raden!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Tessa, bedankt voor deze leuke review! We zijn erg blij om te lezen dat je helemaal tevreden bent. Liefs, Team Young & Free
Anneke
Mooie ring en helemaal naar mijn verwachting. Keurig op tijd geleverd zoals aangegeven. Heel blij mee! Aanrader!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Anneke, bedankt voor deze leuke review! 🤍 We vinden het fijn om te lezen dat onze service naar wens is geweest. Liefs, Team Young & Free
Marian Hoogebeen
Volledig naar tevredenheid geleverd, zeer tevreden en ik heb een prachtige ring die met liefde is gemaakt!
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Marian, bedankt dat je tijd hebt genomen om deze leuke review te schrijven! We zijn blij om te horen dat alles naar wens is. Liefs, Team Young & Free
Jess
Leverd wat beloofd wordt, snel antwoord, geweldige service
Antwoord van Young & Free JewelryLieve Jess, bedankt voor deze leuke review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Liefs, Team Young & Free