Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Zamnesia Nederland heeft 1 4 ster reviews 1
Zamnesia Nederland heeft 2 3 ster reviews 2
Zamnesia Nederland heeft 1 2 ster reviews 1
Zamnesia Nederland heeft 2 1 ster reviews 2

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en onze voorwaarden.

1. Anouk

Bestelling gedaan op 22 april. Op 24 april kreeg ik bericht dat mijn pakket was ingepakt. Pas op 29 april kwam mijn pakket in handen van de verzenddienst. Op 30 april werd het pakket bezorgd. Dat betekent dat vanaf het moment van inpakken (donderdag) mijn pakket (bestaande uit producten die normaal gekoeld worden bewaard) 6 dagen ongekoeld was. Ik twijfel daardoor aan de houdbaarheid van mijn bestelling. Ik heb begrip voor een langere levertijd, maar niet voor het pas 5 dagen na inpakken verzenden.

2. Simons

Discreet geleverd en binnen de kortste tijd in huis. Kwaliteit is zeer goed 👍

3. Hoe zou je Zamnesia Nederland beoordelen?

4. D

Prima shop, redelijk snelle levering, altijd leuke (gratis) goodies

5. bart de graaf

mooie prijzen goede service

6. Marjolein

Producten top, maar levering duurde erg lang: 10-11mrt besteld, 20mrt ontvangen: meer dan een week. Zeker met een paddokweekset vraag ik me af hoe lang die onderweg was en of die nog steeds kwalitatief goed werkt (heb ik vandaag direct na ontvangst in gebruik genomen, dus even afwachten).

7. Bartłomiej

Uitstekende service, veel aanbiedingen, oog voor detail, producten van hoge kwaliteit en een interessant loyaliteitsprogramma. Ik beveel het iedereen aan