ZapTeam Outdoor

ZapTeam Outdoor

Met ZapTeam Outdoor kunt u professioneel maar betaalbaar Outdoor Lasergamen, bij ons in de Zapteam Arena in Wolfheze! Ons unieke en supermoderne lasergame systeem heeft geweren met terugslag effect, diverse spannende spelmogelijkheden en uitbreidingen en realtime spel informatie. Perfect voor een spannend feest of teambuilding activiteit. Geschikt voor volwassenen en kinderen.
De zekerheden van https://zapteam.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Vanuit ons bedrijf CoolKinderfeestje.nl wilden we graag zelf een actieve rol gaan spelen om kinderen en volwassenen lekker buiten te laten bewegen. Na lang zoeken vonden wij een geweldige locatie in Wolfheze, waar wij samen met sport en outdoorpark Wodanseck aan het bouwen zijn aan een vereniging waar de LaserTag sport ook in clubvorm kan worden beoefend. Bijlgooien en boogschieten kan bij ons ook, als combinatie of enkele sportactiviteit. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen lekker buiten actief te laten zijn.


Bekijk Manifest