Zebrapaardje
Als je op kraamvisite gaat wil je graag een origineel kraamcadeau geven. Niets vervelender dan dat je de bon moet ophoesten zodat mama kan gaan ruilen! Koop daarom je cadeautjes bij Zebrapaardje! Naast gepersonaliseerde kraamcadeaus (kraamcadeau met naam) hebben we een uitgebreid assortiment originele cadeautjes, klein of groot!
Daarnaast kun je bij ons terecht voor het inrichten van je babykamer! Op maat gemaakte aankleedkussenhoezen, ledikantdekens en nog veel meer. Erg leuk om te combineren!
Ook voor verdere ideeën rondom zwangerschap, denk aan originele manieren van het aankondigen van je zwangerschap, of het organiseren van een babyshower ben je bij Zebrapaardje aan het juiste adres!
De zekerheden van https://www.zebrapaardje.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest