Zeghetanders.nl

Zeghetanders.nl

Zeghetanders.nl
Mijn naam is Gwen van Helvoirt en ben sinds 2020 begonnen met zeghetanders.nl. Mijn idee is ontstaan omdat ik een keer iets anders wilde versturen dan een kaartje.

Met zeghetanders.nl geef ik de mogelijkheid een klein gebaar via de post te versturen. Wie wil nu niet een leuk gebaar via de brievenbus. Stuur eens iets anders dan een kaartje!

Alle pakketten zijn zorgvuldig samengesteld voor allerlei gelegenheden. Zoals de zeepjes en de geurkaarten van NaturalFlowerCards. Deze zijn gemaakt door mensen met een beperking, wat mij blij maakt om juist deze te gebruiken voor mijn kadopakketten. Kijk snel naar de kadopakketten, de verzending is GRATIS.
De zekerheden van https://zeghetanders.nl/
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.