Zenful
Zenful, waar rust een kunst is.

Welkom bij Zenful.

Zenful staat voor passie en toewijding aan een evenwichtig, gezond en ontspannen leven. Ontdek de geheime sleutel tot de balans in jouw leven. Met Zenful ontstaat er een ontspanning in jouw geest. De alledaagse hectiek verdwijnt en krijg jouw hernieuwde energie. Je stress neemt af en er ontstaat een nieuwe emotionele bewustwording. Geniet steeds opnieuw van jouw herwonnen kracht door de Zenful geuren van de zacht en intens ruikende etherische oliën. De oliën die al duizenden jaren mensen ondersteunen in hun gevoel. De geuren die je terugbrengen naar de mooie momenten in jouw leven. Beleef een optimistischer, liefdevoller en gelukkiger bewustzijn. Zenful heeft alles voor aromatherapie, aroma diffuser en etherische olie in het assortiment. Ontdek nu de wereld van Zenful en creëer jouw Zenful lifestyle!
De zekerheden van https://myzenful.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Jouw ontspanning is de eerste prioriteit van Zenful. Met de Zenful producten heb je de sleutel in handen om jouw lichaam, geest, interieur en omgeving te verbeteren. Beleef een optimistischer, liefdevoller en gelukkiger bewustzijn. Samen kunnen wij het leven veranderen. Zenful,
Waar rust een kunst is


Bekijk Manifest