Zenon art
Wij maken een schilderij aan de hand van de door u aangeleverde foto's. Wij bieden de mogelijkheid om een schilderij in realistische of in Pop Art stijl te laten maken. Ons doel is om u te voorzien van handgeschilderde kunstwerken van hoge kwaliteit op een canvas doek. Het schilderij laten maken in opdracht wordt rechtstreeks met de kunstenaar besproken. Het enige wat je moet doen is de foto(‘s) uploaden en laat de portretschilder zich hier mee inspireren en aan de slag gaan met schilderen. De aangepaste schilderij van de foto die we creëren, wordt geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie.
De zekerheden van https://zenon-art.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.