Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer

Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer

Zeep, Shampoo Bar, Conditioner, Deodorant, Gezicht- en Huidverzorging en nog veel meer natuurlijke producten..
De zekerheden van https://www.zepig.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn passie voor zeep begon een paar jaar geleden toen ik op vakantie een lokaal handgemaakt zeepje kocht. Daarvoor gebruikte ik voornamelijk douchegel zoals de meeste mensen. Toen het zeepje op was en ik weer douchegel ging gebruiken merkte ik pas echt het verschil. Snel kocht ik weer een handgemaakt zeepje van Werfzeep, een klein zeepfabriekje uit Utrecht. Later ging ik ook shampoo van Werfzeep gebruiken en daarna ook zepen en haarzepen van andere merken. Ik heb zelf al jaren een bedrijfje dat internet sites maakt dus ik kwam op het idee om een online zeepwinkel te bouwen en Zepig is het resultaat.


Bekijk Manifest