Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer
Esther
Goede producten en snel geleverd. Ik heb de Aleppo zeep besteld omdat ik graag met natuurlijke ingrediënten mij wil wassen, en geen chemische troep. Ik moest heel even aan de geur wennen, maar ben er nu aan gewend. De zeep is zacht voor je huid. Ik wil er ook mijn haar mee wassen. Dat zal ook even wennen zijn, en tips hoe ik na het wassen mijn haar wat beter doorkambaar krijg op een natuurlijke manier, zijn welkom.
L Burrekers
Snel geleverd en voor zover ik nu kan beoordelen een goed product. Wel even wennen aan het gevoel van bamboe i.p.v. plastic in de mond.
Hoe beoordeel je Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer?
Jose Koelman
Snelle levering. Blij met de heerlijkste zeep!
Miranda Kester
Fijne kwaliteitsproducten! Snelle levering!
HG Bosscha Robers
Uitstekend allemaal!!!
B Van Zoggel
Prima
Sloot
Goede producten, snelle levering, prima communicatie
M.a.g. Van der Pluijm
Zoals gebruikelijk goede kwaliteit. Leuke prijs en snelle levering
Bea de Heer
Altijd super tevreden!
Gea Zanden
Goede service. Lekker zeepje met paardenbloem. Ruikt heerlijk. Ik had gehoopt dat ik na gebruik geen body lotion meer nodig had, maar dat is niet zo. Desalniettemin lekker om erbij te hebben.
Yke Bearda
Fantastische shampooblokje. Het werkt écht, ik gebruik niet meer anders. Fijne website, fijne service!
Ria
Goede overzichtelijk site en snel geleverd.
Rene Rol
Prima artikelen , goede prijs , snel en duidelijke bestellingen procedure. Snelle levering
Fe Van Kessel
Fijn en duidelijk contact met de webwinkel, snelle levering en mooi ingepakte producten! Zeker voor herhaling vatbaar.
Nikita
Snel en vriendelijk antwoord van de winkel toen mijn bestelling (door PostNL) wat langer op zich liet wachten, ook mijn bestelde producten zijn wat ik verwacht had. 5 sterren dus
Tiny Scheffmann
Goede service,prima informatie.
Albertine
Snelle levering en zoals altijd heerlijke zeepjes.
J Spaanderman
Snel en accuraat
LSTV
Altijd snelle en correcte levering
Elvera Broers
Fijne en handige artikelen. Hele goede service. Spullen snel in huis.