Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer
Hans Baas
goede zeep, duidelijke website, snelle bezorging
Elisa Hagen
Super snelle levering, mooie producten. Goede prijs. Aleppo zeep, ruikt heerlijk, grote variatie, goed voor de huid.
Hoe beoordeel je Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamer?
Peter
Heerlijke zepen!
Zonder alle slechte stoffen. -
Paul de Kok
Snelle levering en goede kwaliteit.
JohnF
Leuke winkel, uitgebreid assortiment, fijne producten, klantvriendelijk.
Suzan
Mooie producten, snel in huis
Sjonet Hoogerwoord
Mooie kleuren badmat Odds & Ends, snel bezorgd. Teleurgesteld de badmatten zijn flinterdun, voor €25 per stuk zou je verwachten dat ze n goede dikte hebben, lijken wel wonder doekjes. Bah 🤢
Antwoord van Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamerJammer dat u onze winkel beoordeeld met 3 sterren. Ik zie ook helemaal geen mail van u naar onze klantenservice, want dan waren we vast tot een passende oplossing gekomen.
Ma He
Snel en netjes geleverd.
Annelies
Prima service, erg leuk bakje. Snelle levering
Peter Venema
Very happy with my purchase! For a great price as well!
Paul Lauwers
Snelle levering en topproduct.
Rolf Trijber
26-2 besteld en nog steeds niet in huis!
Antwoord van Zepig.nl - Alles natuurlijk voor in je badkamerWe hebben contact je opgenomen dat de zending retour was gekomen, de zending opnieuw gestuurd maar helaas blijkt levering moeilijk en komt het pakket weer retour. Aankoopbedrag teruggestort. Jammer dat 1 ster review blijft staan terwijl we toch echt goed en snel actie hebben ondernomen.
Enide Lebrocquy
Vlotte service en levering. Duidelijke omschrijvingen op de website en correcte communicatie.
Yvonne Valkenier
Goede snelle service en levering
Henny van Boekhout
Hele snelle levering en alles was ok!
Nicole
Een fijne zeepklopper!
Teddy
Bestel hier de Aleppo zeep. Prima product en snelle service
Margery
Snelle service en goede communicatie!
Andre Harms
Snelle levering, en geweldige zeep en deodorant
Anoniem
Tijdens het bestellen werd al aangegeven dat levering wat later zou plaatsvinden. Uiteindelijk toch eerder geleverd dan verwacht!